our brand story

Over Ons

Wie zijn wij

Wij zijn modebewuste kledingzaak die alles omtrent high-end virtual reality bieden en daarin up-to-date blijven met wat er op de markt is. In Vogue is helemaal van nu onze kledinglijn is een must have voor fashionista’s. Wij richten ons op trendy, classy, exclusieve en comfortabele kleding voor vrouwen. Onze kledinglijn is het resultaat van een uit de hand gelopen passie voor mode. De focus ligt op het maken van exclusieve kleding van hoogwaardig vakmanschap en kwaliteit. Niet alleen het design is op niveau, maar ook voelbare kwaliteit en hoogwaardig pascomfort en omdat we vinden dat die ervaring voor iedereen bereikbaar moet zijn, houden we het betaalbaar.
 

Onze visie

Mode is een verlengstuk van jezelf. Bij In Vogue krijgen Fashionable vrouwen de mogelijkheid om hun look zo stijlvol te matchen. Wij vertalen damesmode naar een lijn voor zowel jongeren als oudere. Het uitgangspunt van ons idee is dat de Invogue team de klant als startpunt neemt, om zo ieder vrouw te verrassen met een set aan completete outfits, geselecteerd op basis van de persoonlijke wensen, vormen en voorkeuren van de klant en dat is terug te zien in onze collectie.
In Vogue biedt een veelzijdig/uitgebreide en modieuze collectie met fashionable modellen, waar zowel jongeren als oudere vrouwen zich prettig invoelen.

De collectie

In Vogue vertaalt de laatste modetrends en heeft een zeer gevarieerd stijlaanbod. In de Invogue collectie heeft u een ruime keuze uit verschillende stijlen, modellen en materialen. Kledingsets voor elk moment van de dag, voor alle gelegenheden. Iedere vrouw heeft zo haar eigen vormen en rondingen. Wij geloven niet in ‘one size fits all’. Wat ons betreft de perfecte combinatie van al het goede en gemak van online winkelen met de persoonlijke service van je favoriete winkel.
Bij In Vogue is de modebewuste vrouw aan het juiste adres.

‘’What ever your style is’’
‘’Find Your look’’

Klanten reviews

Commodo hendrerit sapien. Maecenas tempus leo ac nisi iaculis porta. Sed sapien tortor, aliquet a velit ut, lacinia molestie velit. Maecenas ornare consequat massa ullamcorper dapibus. Aliquam auctor, sapien sit amet accumsan facilisis, enim enim aliquet arcu, tincidunt pellentesque justo turpis id neque.
Afsana Yesmin
Designer
Waar zijn wij te vinden
Winkelwagen